Zorgverzekering

De zoektocht naar de juiste zorgverzekering duurt vaak lang en is complex. Welke zorgverzekering bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en dekkingswensen. Aan het eind van ieder jaar is het voor veel mensen een hele klus om dat uit te zoeken. Voor 2018 zullen daarbij ook nog de collectiviteitskortingen op veel producten komen te vervallen waardoor het zeker verstandig is om jouw zorgverzekering opnieuw te bekijken.

Wij maken vanaf half november een speciaal team vrij om je daarbij te helpen. Aan de hand van jouw huidige zorgpolis en wensen vergelijken wij de premie en uiteraard de dekking voor je. Zo ben je te allen tijde verzekerd van het juiste advies tegen de beste prijs. Eenmaal tot een keuze gekomen? Dan verzorgen wij de rest voor je. Van 't Riet ontzorgt je graag!

Geef met het formulier hieronder je contactgegevens door dan bellen wij je terug. Vermeld er svp bij dat het om jouw zorgverzekering gaat.

Van 't Riet regelt 't.


Liever zelf (alvast) je zorgverzekeringen vergelijken? Klik hier. Ook dan helpen we je natuurlijk als je vragen hebt of bij het afsluiten van je nieuwe en opzeggen van je oude polis.

 
 

Vragen?


Alexandra Louter
frontoffice
zorgspecialist
alexandra@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen