Bezoek ook ons Energie Event "Duurzaam wonen zonder gedoe!" op 27/9

Duurzaam Wonen zonder Gedoe!
Donderdagavond 27 september a.s. organiseert Van ‘t Riet het EnergieEvent ‘Duurzaam Wonen zonder Gedoe’, voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe je je woning kunt verduurzamen én hoe je op termijn daar meer dan alleen een goed gevoel aan overhoudt.

Van ’t Riet brengt experts bij elkaar om haar klanten te informeren over duurzaam wonen
Als makelaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur zien wij in de markt allerlei ontwikkelingen met betrekking tot duurzame woningen. De vraag neemt toe en daarmee de waarde; hypotheekverstrekkers beginnen daar ook op in te spelen met lagere hypotheekrentes bij een beter energielabel; we zien natuurlijk vele aanbieders met geld- en energiebesparende producten én we horen regelmatig van onze relaties dat zij overwegen hun woning te verduurzamen, maar soms nog niet voldoende op de hoogte zijn van de technische en financieringsmogelijkheden of denken dat het teveel rompslomp is. Reden genoeg dus voor ons om de verschillende partijen bij elkaar te brengen en onze relaties en andere geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden om zich makkelijk te oriënteren op het verduurzamen van hun woning.”

 
Organisatie samen met De Energiebespaarders
Voor de organisatie van dit evenement heeft Van ’t Riet de samenwerking gezocht met De Energiebespaarders, het grootste online platform voor particuliere woningeigenaren om hun woning te verduurzamen.
De Energiebespaarders biedt een totaaloplossing waarbij onafhankelijk advies en een zorgeloze installatie bij elkaar komen. Onderdeel van de dienstverlening is een huisbezoek door een energie adviseur van De Energiebespaarders, een duidelijk bespaaradvies inclusief offertes en bij goedkeuring de coördinatie van de installatiewerkzaamheden. Hierdoor is thuis energie besparen niet langer onnodig ingewikkeld en tijdrovend. De Energiebespaarders werken voor de installatie onder andere samen met regionale installatiebedrijven.

Meld je aan voor Duurzaam Wonen zonder Gedoe en ontvang 50% korting op persoonlijk advies
Met al je vragen over het energiezuinig maken van jouw woning en hoe dat te realiseren kun je terecht op het evenement “Duurzaam Wonen zonder Gedoe” op 27 september tussen 19.00 en 21.00 uur, op het kantoor van Van ’t Riet, Gildestraat 1 te Heerhugowaard.

Om 19.15 uur en 20.15 uur zal een panel van deskundigen gezamenlijk voorlichting geven en vragen beantwoorden. Verder kun je vrijblijvend langsgaan bij adviseurs van verschillende producten die aanwezig zullen zijn; materialen bekijken en je verder laten voorlichten over de mogelijkheden  om te besparen op jouw energie- en andere kosten. Want denk bijvoorbeeld ook aan een extra rentekorting op je hypotheek die sommige maatschappijen bieden indien je jouw energielabel kunt verbeteren. Maar ook aan de financieringsmogelijkheden om je wensen te realiseren.

Nu al benieuwd? Doe de gratis bespaarcheck                                                   
Doe thuis alvast in 1 min de Bespaarcheck op www.energiebespaarders.nl en ontdek hoe jouw woning ervoor staat en hoeveel je kunt besparen. Met name woningen gebouwd vóór 2010 hebben vaak een grote bespaarpotentie. Bezoekers van het EnergieEvent ontvangen 50% korting op het Energiepaspoort.
Ook geïnteresseerd in hoe je je woning kunt verduurzamen én hoe je op termijn daar meer dan alleen een goed gevoel aan overhoudt? Bezoek dan ons EnergieEvent!

 
Locatie:                        Kantoor Van ’t Riet:  Gildestraat 1, Heerhugowaard
Datum:                         Donderdag 27 september
Tijd:                             19.00 – 21.00 uur
                                    19.15 uur - panelgesprek:
                                                     een panel van experts geeft voorlichting en beantwoord vragen
                                    20.15 uur - panelgesprek  
Toegang                       gratis; graag aanmelden via info@vanhetriet.nl
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring