Van 't Riet Boontjes Makelaars en De-Makelaar gaan samenwerken.

Van 't Riet Boontjes Makelaars en De-Makelaar gaan samen verder als Van 't Riet De-Makelaar.


Door de nieuwe samenwerking wordt de jarenlange ervaring, werkgebieden en expertise van beide makelaarskantoren nu onder één dak gebundeld in het Van ’t Riet kantoor op de Gildestraat 1 in Heerhugowaard. Naast de hoofdvestiging in Heerhugowaard heeft Van ’t Riet De-Makelaar de wens om op termijn ook vestigingen in Hoorn en Alkmaar te openen, regio’s waar zij nu al reeds actief in is. Dit grotere werkgebied én een breder aanbod aan dienstverlening betekent dat Van ’t Riet De-Makelaar jou nog beter van dienst kan zijn.

 
De-Makelaar is sinds 2010 voornamelijk actief in de regio’s Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard en is al jaren één van de grootste kantoren op het gebied van taxaties en het aankopen van woningen in deze regio. Van ’t Riet Boontjes Makelaars richt zich ook op regio Heerhugowaard en heeft zich sinds de start in 2013 meer gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van woningen. Samen slaan wij nu de handen in een om als één ijzersterk team iedereen die een woning wil kopen, verkopen of laten taxeren van dienst te zijn.

Wie daarnaast ook advies nodig heeft bij het regelen van een hypotheek of het afsluiten van een (woon)verzekering kan zich ook direct financieel laten ontzorgen bij Van ’t Riet Verzekeringen of Van 't Riet Hypotheken. Alles onder één dak. Van 't Riet regelt 't graag voor je.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring