Uitzending RTL4 LifestyleXperience met Van ‘t Riet Makelaars

Zondag 8 januari was Van ‘t Riet Makelaars te zien bij RTL4 LifestyleXperience in de aflevering ‘Dienstverlening & Bouw’. Onze makelaar Michael van Mullum was gevraagd daarin zijn visie te geven op aankoopbegeleiding en taxatie tijdens deze special.
 

De opnames starten op ons kantoor op de Gildestraat 1 in Heerhugowaard met tips voor woningzoekenden. Daarna neemt Michael de presentatrice mee naar een te koop staande woning om een voorbeeld te geven waar hij bij het taxeren van een woning zoal op let.
 

Veel mensen hebben de uitzending gezien en we hebben dan ook vele positieve reacties gekregen. Heb je de uitzending gemist? Zaterdag 14 januari om 15.10 uur zendt RTL5 een herhaling van het hele programma uit.
 

Of kijk op ons YouTube-kanaal, daar kan je het item van Van ‘t Riet Makelaars ook (terug)zien. Klik hieronder en laat ons weten wat je er van vindt!

Wil je meer weten over wat Van ‘t Riet Makelaars voor je kan betekenen bij verkoop, aankoop of taxatie van je woning? Maak dan vrijblijvend eens een afspraak met onze makelaar: 072 – 57 66 366.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring