Over Van 't Riet


Van ’t Riet is in 1993 gestart door Jan Dirk van ‘t Riet als onafhankelijk verzekeringskantoor voor zowel particulieren als ondernemers: Van ’t Riet Assurantie Advies. Later is dit uitgegroeid tot Van 't Riet met 3 specialismen: Van ’t Riet Verzekeringen, Van ’t Riet Boontjes Makelaars en Van ’t Riet Hypotheken.

Door het bundelen van de kracht en specialisaties van onze verschillende bedrijfsonderdelen en de lijnen kort te houden kunnen wij zo de financiële zaken van onze relaties goed en snel op elkaar afstemmen. Transparant en overzichtelijk. Informeer ook eens bij jouw contactpersoon naar onze voordelige combinatietarieven.
Door autonome groei en overname van verschillende kantoren in de regio zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Noord-Hollandse markt. Dat maakt dat wij als onafhankelijk tussenpersoon beter op kunnen komen voor de belangen van onze relaties. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Heerhugowaard en vestiging in Haarlem. Met onze eigen schade-afdeling kunnen we schadeclaims, als het onverhoopt mis gaat, snel en deskundig voor je afhandelen. Persoonlijk contact met onze relaties is door de jaren heen altijd een belangrijk uitgangspunt geweest, onze adviseurs komen nog steeds persoonlijk bij je thuis voor een financieel advies gebaseerd op jouw wensen en persoonlijke situatie. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.
Om de belangen van onze relaties beter te kunnen behartigen op hypotheekgebied hebben wij ons aangesloten als franchisenemer van  De Hypotheker, een landelijke opererende onafhankelijke adviesorganisatie, met vestigingen in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude. De Hypotheker vergelijkt ruim 30 hypotheekaanbieders, ook jouw bank, en kiest het beste. Voor jou. Een onafhankelijk advies op maat.
Door onze wens om onze relaties een goed totaaladvies te kunnen bieden en daarmee nog breder financieel te kunnen ontzorgen zijn wij in 2013 gestart met een eigen makelaardij. De aankoop van een woning is waarschijnlijk één van de grootste uitgaven in je leven. Dan moet niet alleen het financiële plaatje kloppen, maar ook aan de aankoop zelf zitten vele haken en ogen waarbij onze makelaars je kunnen begeleiden. En dat geldt natuurlijk ook voor het verkopen van je woning. Van ’t Riet Boontjes Makelaars is ook gevestigd in Heerhugowaard en Noord-Scharwoude en staat met een professioneel en enthousiast team graag voor je klaar.


Van 't Riet regelt 't!


   

 

Vragen?Team Van 't Riet
info@vanhetriet.nl
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring