Over Van 't Riet


Van ’t Riet is in 1993 gestart door Jan Dirk van ‘t Riet als onafhankelijk verzekeringskantoor voor zowel particulieren als ondernemers: Van ’t Riet Assurantie Advies. Later is dit uitgegroeid tot Van 't Riet met 3 specialismen: Van ’t Riet Verzekeringen, Van ’t Riet De-Makelaar en Van ’t Riet Hypotheken. Alles onder één dak op de Gildestraat 1 in Heerhugowaard.

Door het bundelen van de kracht en specialisaties van onze verschillende bedrijfsonderdelen en de lijnen kort te houden kunnen wij zo de financiële zaken van onze relaties goed en snel op elkaar afstemmen. Transparant en overzichtelijk. Informeer ook eens bij jouw contactpersoon naar onze voordelige combinatietarieven.


Van 't Riet Verzekeringen logo

Door autonome groei en overname van verschillende kantoren in de regio zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Noord-Hollandse markt. Dat maakt dat wij als onafhankelijk tussenpersoon beter op kunnen komen voor de belangen van onze relaties. Met onze eigen schade-afdeling kunnen we schadeclaims, als het onverhoopt mis gaat, snel en deskundig voor je afhandelen. Persoonlijk contact met onze relaties is door de jaren heen altijd een belangrijk uitgangspunt geweest, onze adviseurs komen nog steeds persoonlijk bij je thuis voor een financieel advies gebaseerd op jouw wensen en persoonlijke situatie. Maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.


Van 't Riet Hypotheken logo

Ook kun je bij ons terecht voor al je vraagstukken omtrent jouw hypotheek. Onze hypotheekadviseurs zijn je graag van dienst en vergelijken daarbij ruim 30 hypotheekaanbieders. Om uiteindelijk voor jou het beste advies op tafel te leggen.


Van 't Riet De-Makelaar logo

Door de wens onze relaties een goed totaaladvies te kunnen bieden en daarmee nog breder financieel te kunnen ontzorgen zijn wij in 2013 gestart met een eigen makelaardij. In 2019 zijn Van 't Riet Boontjes Makelaars en De-Makelaar uit Heerhugowaard een samenwerking aangegaan en gaan verder onder de naam Van 't Riet De-Makelaar. Daarmee hebben wij de specialiasaties van de 2 makelaarskantoren gebundeld en is het werkgebied vergroot tot regio Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. Onze makelaars hebben samen zo'n 80 jaar werkervaring waarmee ze de relaties professioneel en actief begeleiden bij het aankopen, verkopen of taxeren van een woning.Van 't Riet regelt 't!


   

 

Vragen?

 

Team Van 't Riet
info@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring