Jouw zorgverzekering

De zoektocht naar de juiste zorgverzekering duurt vaak lang en is complex. Welke zorgverzekering bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en dekkingswensen. Aan het eind van ieder jaar is het voor veel mensen een hele klus om dat uit te zoeken. Wil je dat wij je helpen (opnieuw) een verantwoorde keuze te maken of word je binnenkort 18 en moet je een eigen zorgverzekering afsluiten die bij jou past? Bel  088 – 000 83 68, ons zorgteam helpt je graag.

Aan de hand van jouw wensen en persoonlijke situatie vergelijken wij premies en uiteraard de dekking voor je. Zo ben je te allen tijde verzekerd van het juiste advies tegen de beste prijs. Eenmaal tot een keuze gekomen? Dan verzorgen wij de rest voor je. Van 't Riet ontzorgt je graag!

Van 't Riet regelt 't.

Wil je liever zelf (alvast) vergelijken? Kijk dan ook op onze website voor tips voor je zorgverzekering en klik op een link hieronder en maak gebruik van onze speciale module om zelf een vergelijking wilt maken tussen verschillende zorgverzekeringen.

zorgverzekering-vergelijker voor particuliere relaties of zorgverzekering-vergelijker voor het MKB.

Ook dan helpen we je natuurlijk als je vragen hebt of bij het afsluiten van je nieuwe en opzeggen van je oude polis, bel gerust 088 – 000 83 68.
 

 


 

 


     

Vragen?


Alexandra Louter
frontoffice
zorgspecialist
alexandra@vanhetriet.nl

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring