Financieel advies voor de ondernemer

Financieel advies is, zeker voor een ondernemer of onderneming, maatwerk. Wij willen dan ook graag persoonlijk kennismaken om jouw situatie en wensen te inventariseren en te bespreken hoe wij je financieel kunnen ontzorgen.

Als ondernemer heb je natuurlijk twee belangen: jouw bedrijf en jouw thuissituatie. Die twee belangen zijn nooit helemaal te scheiden. Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook of bieden mogelijkheden om te combineren. Wij kunnen je adviseren in de oplossing die het beste past bij jou, de onderneming en natuurlijk eventueel het personeel van de onderneming en die je het meeste voordeel biedt. 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Bedrijfsverzekeringen
  • Pensioen voor de ondernemer en de medewerkers
  • Cyber en Data Risk verzekering (zie brochure)
  • Hypotheken
  • Vermogensplanning
  • Employee benefits


 
Altijd een maatwerkoplossing en wij nemen je zoveel mogelijk uit handen zodat jij je kunt concentreren op die werkzaamheden die er voor jou toe doen.  

Van 't Riet regelt 't!Review Deitmers Mannenmode Purmerend:
“Ons overkwam wat je niemand wenst: onze hele winkel in de Peperstraat te Purmerend brandde af. Ook onze buren hadden schade en van ons mooie pand was niets meer over. Als ondernemer wil je dan maar één ding: zo snel mogelijk weer aan de slag.
Als mens kom je de eerste dagen in een achtbaan terecht. Pas dan ervaar je de ondersteuning en hulp van deskundigen, Van ’t Riet heeft ons uitstekend geholpen. Zij hebben er mede voor gezorgd dat in overleg met expert en verzekeraar wij snel weer open konden. Het was een hele klus en vergde veel overleg maar wij zijn blij dat wij er voor onze klanten weer kunnen zijn. Wat Van ’t Riet betreft: zij hebben hun woord gehouden: leef je leven financieel ontzorgd.”


 


   

 

Vragen?

Marcel Wisselo, financieel adviseur zakelijke markt
Marcel Wisselo
Financieel adviseur zakelijke markt
marcel@vanhetriet.nl 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring