Het Van 't Riet Zorgteam staat voor je klaar!

De zoektocht naar de juiste zorgverzekering duurt vaak lang en is complex. Welke zorgverzekering bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en dekkingswensen. Aan het eind van ieder jaar is het voor veel mensen een hele klus om dat uit te zoeken.

In november en december hebben wij een speciaal zorgteam voor je klaarstaan om je te helpen de juiste zorgverzekering voor jóu te kiezen. Bel  088 – 000 83 68, zij helpen je graag.

Aan de hand van jouw huidige zorgpolis en wensen voor 2019 vergelijkt het zorgteam premies en uiteraard de dekking voor je. Eenmaal tot een keuze gekomen? Dan verzorgt het zorgteam de rest voor je. Van 't Riet ontzorgt je graag!

Wil je liever zelf (alvast) vergelijken? Kijk dan ook op onze website voor tips voor je zorgverzekering en klik op een link hieronder en maak gebruik van onze speciale module om zelf een vergelijking wilt maken tussen verschillende zorgverzekeringen.

zorgverzekering-vergelijker voor particuliere relaties of zorgverzekering-vergelijker voor het MKB.

Ook dan helpen we je natuurlijk als je vragen hebt of bij het afsluiten van je nieuwe en opzeggen van je oude polis, bel gerust 088 – 000 83 68. 
  
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring